Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

και εμεις που επλίζαμε σε τελικό κατς?

Αποτυχία ο τελικός…
Πολύ στεναχωρέθηκαμε…
Δύο μέρες στην ίδια πόλη οι μοδάτοι ιταλοί και οι κοιλαράδες άνεργοι του Liverpool δεν κατάφεραν να μας δώσουν λίγη χαρά να δούμε καμιά φαπούλα…
τσάμπα όλα.
Τι και αν εγιναν τα περίπτερα μπυραρίες, τι και αν κατεύασαν χωράφια από κριθάρι και βύνη… πάλι δε τα κατάφεραν..
Που πήρε η μάχη της κερκίδας? Φωτοβολίδες, κροτίδες, καπνογόνα τπτ… ούτε κοκακόλες ούτε παπούτσια στο γήπεδο έπεσαν. Ούτε αγώνας μπάσκετ να ήταν.
Προς στιγμήν επεισόδια στο σύνταγμα… παίρνουν θέση δεξιά αριστερά οι μονομάχοι και στη μέση οι cameramanάδες… αλλά πάλι αποτυχία παταγώδης… ήταν τόσο τούρνα που δεν μπορούσαν. Και αφού το κατάλαβαν και οι ίδιοι έδωσαν τα χέρια!!! Ήπιαν μια κάσα μπύρες και ταυλιάστηκαν.
Τελευταία ελπίδα…Σωστά σκεφτόμενη η Ελ. Αστυνομία τους άφησε να φύγουν όλοι μαζί και νημφάλιοι, μήπως καταφέρουν να σπάσουν τον Ελ. Βενιζέλο, αλλά οι μακαρονάδες με τους ξανθομπούμπουρες έβγαιναν αμνηστικές φωτο!!
Και τώρα καταλαβαίνω πόσο μου λείπει η σουπεργλύκα… με τους πραγματικά σωστούς επενδυτές προέδρους… τους τίμιους διαιτητές με τα γερακίσια μάτια… τους αγνούς φιλάθλους… τα διαγραμμένα χρέη των εταιριών από τους έντυμους πολιτικούς μας… τον γενναιόδωρο ΟΠΑΠ…
Αχχχ πότε θα ξεκινήσεις σουπεργλύκα!